Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( volejte od 08 -20 hodin )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.06.2019
FARMÁŘSKÉ TRHY - termíny
S kosmetikou BYLINEO se můžete setkat na Farmářských trzích. Na těchto akcích si můžete vyzkoušet testery všech výrobků, popovídat si o produktech i z... číst celé
25.02.2019
MICELÁRNÍ MLÉKO
Nově v nabídce MICELÁRNÍ MLÉKO BYLINEO. Obsažené micely z mydlice lékařské zlehka odstraní z pleti makeup, nesmyvatelnou rtěnku či voděodolnou řasenku... číst celé
26.11.2018
26.11.2018 - AKCE 6 Týdnů s ULEVOVÁKEM
ZNÁTE TO, DELŠÍ DOBU VÁS TRÁPÍ BOLEST.  Předloktí, loket  nebo dokonce celá paže? Český patent, který funguje. Nenechte se zmýlit jak vypadá? Jestli ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.03.2019
Zajímavá recenze od blogerky Terezy
Jak obstála nová značka přírodní kosmetiky? číst celé
25.11.2018
Příběh Dády
Když člověk chce, doopravdy chce – tak to přijde. číst celé
Zobrazit všechny články
CENTRUM PÉČE O PLEŤ

     Dobrý den, naše Centrum péče o pleť je určeno právě vám, ženám, mužům, dívkám i chlapcům. Je jedno kolik je Vám let, jestli máte dlouhodobé potíže s pletí nebo jen chcete lépe vypadat. My Vám poradíme, najdeme ten nejlepší způsob, jak mít krásnou a zdravou pleť. 

Říkáte si zase nějaké reklamní ,,kecy". To slyším a čtu všude. Proto jen dvě věty.

  1. My nabízíme přírodní kosmetiku BYLINEO, kosmetiku, která prostě a jednoduše FUNGUJE.
  2. S unikátním složením 99% přírodní složky, která se skládá z 10 % bylin, extraktu z rašeliny s léčivými peloidy a dalších ingrediencí se synergickým účinkem.

A věřte, že tomu fááákt rozumíme, přesvědčit se můžete i osobně u nás v prodejně či na farmářských trzích, kde osobně poradíme.

KONTAKT

Centrum péče o pleť

+420 737 149 049

Naši specialisté rádi doporučí jak na to.

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu www.bylineo.cz

  1. Společnost BYLINEO s.r.o. (www.bylineo.cz), se sídlem Na kopečku 251/10, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, IČ 07502796, DIČ CZ07502796,  zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 301927) (dále jen  „prodávající“  nebo „správce“)  zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • informace o identifikaci zásilky v nezbytném rozsahu
    • (dále jen Osobní údaje)
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností BYLINEO s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní společnost Uloženka s.r.o., sídlem Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4
    • Přepravní společnost Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Přepravní společnost  Zásilkovna s.r.o., se sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 190 00 Praha 9 
    • Přepravní společnost Geis Parcel CZ s.r.o., Balíková přeprava, Geis Point, Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese objednavky@bylineo.cz. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bylineo.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

    • základní funkčnosti webových stránek                                                                        

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
        • Možnost odmítnutí souborů cookies

          Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

          Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na následujících webových stránkách nebo v další dokumentaci internetových prohlížečů

          Chrome
          Firefox
          Internet-Explorer
          Android
          Iphone a Ipad

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Zajímavá recenze od blogerky Terezy
05.03.2019
Zajímavá recenze od blogerky Terezy
Jak obstála nová značka přírodní kosmetiky? číst celé
Příběh Dády
25.11.2018
Příběh Dády
Když člověk chce, doopravdy chce – tak to přijde. číst celé
Příběh Rudolfa
24.11.2018
Příběh Rudolfa
Má první zkušenost s krémem ze sedmi bylin byla zhruba před 5 lety. číst celé
Příběh výrobců BYLINEO
23.11.2018
Příběh výrobců BYLINEO
Příběh o nás dvou a přírodní kosmetice BYLINEO. číst celé
Chcete být informováni o nových produktech?

Namaž se a uvidíš, změnu poznáš, to si piš...

Copyright by BYLINEO s.r.o. - 2018
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz