Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( volejte od 08 -20 hodin )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.02.2021
Nově v nabídce SKVĚLÝ KRÉM
SKVĚLÝ KRÉM BYLINEO    Ti z vás, co nás znají z více než třiceti míst v České republice z farmářských trhů víte, že jsme velmi pozitivní lidé. No a c... číst celé
30.11.2020
OTEVŘENÍ FARMÁŘSKÝCH TRHŮ - PROSINEC JSME S VÁMI
Tak jsme se konečně dočkali, od čtvrtka jsme znovu na farmářských trzích. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ číst celé
06.11.2020
STOP BYLINEO NA FARMÁŘSKÉ TRHY
Jak jistě mnozí víte, zavedením opatření vlády při prodeji na farmářských trzích jsme odsunuti na slepou kolej. Opatření respektujeme, ale neztotožňuj... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.03.2021
BYLINEO MÁ OTEVŘENO DÁL....
Vážení naši milí klienti. Vláda ČR rozhodla o prodloužení platnosti nouzového stavu do 28.3. 21. číst celé
07.11.2020
NOUZOVÝ STAV A BYLINEO
Dlouho jsem přemýšlel, jak tento příspěvek napsat. Příběhy lidí jsou pryč - to nám vzali, naše milované farmářské trhy. číst celé
Zobrazit všechny články
Jestli chcete, poradíme co s Vaší pletí

Dobrý den,

naše péče o pleť je určena právě vám, ženám, mužům, dívkám i chlapcům. Je jedno kolik je Vám let, jestli máte potíže s pletí, nebo jen chcete lépe vypadat. Poradíme, najdeme nejlepší způsob, jak mít krásnou a zdravou pleť. Je to osobní? Ano je, a tak to má být, náš přístup je formou laskavého zacházení s lidmi. Vše diskrétně, a tak, jak si budete přát Vy.

Jak na to?

  1. My nabízíme ručně vyráběnou přírodní kosmetiku BYLINEO, kosmetiku, která prostě a jednoduše FUNGUJE. 
  2. Unikátní složení - 99% tvoří přírodní složky, obsahující 10 % bylin, extrakt z rašeliny PEZRA (léčivé peloidy) a další ingredience se vzájemně doplňujícími se účinky.
  3. Bez silikonů, parabenů, chemických stabilizátorů, ropných látek a bez PEG látek (deriváty a sloučeniny PolyEthylenGlykolu). Také naše obaly jsou bez ftalátů a mají farmaceutický atest.

A věřte, že tomu opravdu rozumíme. Přijďte se přesvědčit osobně, k nám do prodejny, na farmářské trhy, kde rádi osobně poradíme. My jsme kosmetika - Daniela, Rudolf, Lenka, Radek a tým Bylineo. Těšíme se na vás, tak na viděnou. 

KONTAKT: tel. +420 737 149 049

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas BYLINEO s.r.o., se sídlem Na kopečku 251/10, IČ 07502796, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka  301927 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BYLINEO MÁ OTEVŘENO DÁL....
01.03.2021
BYLINEO MÁ OTEVŘENO DÁL....
Vážení naši milí klienti. Vláda ČR rozhodla o prodloužení platnosti nouzového stavu do 28.3. 21. číst celé
NOUZOVÝ STAV A BYLINEO
07.11.2020
NOUZOVÝ STAV A BYLINEO
Dlouho jsem přemýšlel, jak tento příspěvek napsat. Příběhy lidí jsou pryč - to nám vzali, naše milované farmářské trhy. číst celé
HARMONIZACE NAHOŘE I DOLE
HARMONIZACE NAHOŘE I DOLE
Přátelé, máme tady další příběh z našich farmářských trhů. Chápu vás, že jste doslova natěšení, co vám zase napíšu. číst celé
Francouzák v Chebu
Francouzák v Chebu
Cheb je náš nejvzdálenější trh na který. Tento příběh s vámi rád budu sdílet. A tak jako vždy jsme si i tento trh užili. číst celé
Chcete být informováni o nových produktech?

Kosmetika BYLINEO - vyzkoušíš a neměníš...

 

   PLATEBNÍ  BRÁNA

           

 

           PARTNEŘI PRO DOPRAVU              

Kde nás najdete

Na kopečku 251/10, Brandýs n.L.-Stará Boleslav   

 

Kontakt
Eshop BYLINEO
Péče o klienty -volejte 737 149 049
( volejte od 08 -20 hodin )
Copyright by BYLINEO s.r.o. - 2018
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz