Facebook
Přírodní česká bylinná kosmetika BYLINEO
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( volejte od 08 -20 hodin )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.08.2020
FARMÁŘSKÉ TRHY - termíny
KDE NÁS NAJDETE AKTUÁLNÍ INFORMACE - KLINĚTE NA ODKAZ MĚSÍCE ŘÍJEN 2020 ZÁŘÍ 2020 SRPEN 2020 ČERVENEC 2020 ČERVEN 2020 KVĚTEN 2020   DUBEN 202... číst celé
21.05.2020
Pozvánka na FARMÁŘSKÉ TRHY CHUCHLE
Chuchle Arena Praha (bývalé Dostihové závodiště Velká Chuchle) pořádá 12.6. 2020 pilotní projekt Farmářského trhu, který se bude konat jako paralelní ... číst celé
26.04.2020
Nově jsme od 2.5. na KULAŤÁKU
NA KULAŤÁK BYLINEO ROZHODNĚ PATŘÍ Malá ochutnávka ze stránek FARMÁŘSKÝCH TRHŮ NA KULAŤÁKU: Tradiční farmářské trhy na Kulaťáku patří dlouhodobě mezi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
HARMONIZACE NAHOŘE I DOLE
Přátelé, máme tady další příběh z našich farmářských trhů. Chápu vás, že jste doslova natěšení, co vám zase napíšu. číst celé
Francouzák v Chebu
Cheb je náš nejvzdálenější trh na který. Tento příběh s vámi rád budu sdílet. A tak jako vždy jsme si i tento trh užili. číst celé
Zobrazit všechny články
Jestli chcete, poradíme co s Vaší pletí

Dobrý den,

naše péče o pleť je určena právě vám, ženám, mužům, dívkám i chlapcům. Je jedno kolik je Vám let, jestli máte potíže s pletí, nebo jen chcete lépe vypadat. Poradíme, najdeme nejlepší způsob, jak mít krásnou a zdravou pleť. Je to osobní? Ano je, a tak to má být, náš přístup je formou laskavého zacházení s lidmi. Vše diskrétně, a tak, jak si budete přát Vy.

Jak na to?

  1. My nabízíme ručně vyráběnou přírodní kosmetiku BYLINEO, kosmetiku, která prostě a jednoduše FUNGUJE. 
  2. Unikátní složení - 99% tvoří přírodní složky, obsahující 10 % bylin, extrakt z rašeliny PEZRA (léčivé peloidy) a další ingredience se vzájemně doplňujícími se účinky.
  3. Bez silikonů, parabenů, chemických stabilizátorů, ropných látek a bez PEG látek (deriváty a sloučeniny PolyEthylenGlykolu). Také naše obaly jsou bez ftalátů a mají farmaceutický atest.

A věřte, že tomu opravdu rozumíme. Přijďte se přesvědčit osobně, k nám do prodejny, na farmářské trhy, kde rádi osobně poradíme. My jsme kosmetika - Daniela, Rudolf, Lenka, Radek a tým Bylineo. Těšíme se na vás, tak na viděnou. 

KONTAKT: tel. +420 737 149 049

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas BYLINEO s.r.o., se sídlem Na kopečku 251/10, IČ 07502796, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka  301927 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 360 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

HARMONIZACE NAHOŘE I DOLE
HARMONIZACE NAHOŘE I DOLE
Přátelé, máme tady další příběh z našich farmářských trhů. Chápu vás, že jste doslova natěšení, co vám zase napíšu. číst celé
Francouzák v Chebu
Francouzák v Chebu
Cheb je náš nejvzdálenější trh na který. Tento příběh s vámi rád budu sdílet. A tak jako vždy jsme si i tento trh užili. číst celé
KRÁSNÁ PŘÍRODA NA VYSOČINĚ
KRÁSNÁ PŘÍRODA NA VYSOČINĚ
POPRVÉ A URČITĚ NE NAPOSLEDY - to je poznatek, který jsme si přivezli z Husova náměstí v Ledči nad Sázavou číst celé
Překrásná padesátka z Hradce
Překrásná padesátka z Hradce
Tak přátelé, v sobotu jsem byl v Hradci Králové a mě zaskočila krásná žena. Tímto jí zdravím... číst celé
Chcete být informováni o nových produktech?

Namaž se a uvidíš, změnu poznáš, to si piš...

 

MOŽNOST NÁKUPU NA SPLÁTKY OD 3000,- Kč           

 

Kde nás najdete

Na kopečku 251/10, Brandýs n.L.-Stará Boleslav   

 

Kontakt
Eshop BYLINEO
Péče o klienty Daniela Dee VOLEJTE 737 149 049
( volejte od 08 -20 hodin )
Copyright by BYLINEO s.r.o. - 2018
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz