Facebook
Přírodní česká bylinná kosmetika BYLINEO
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( volejte od 08 -20 hodin )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
21.05.2020
Pozvánka na FARMÁŘSKÉ TRHY CHUCHLE
Chuchle Arena Praha (bývalé Dostihové závodiště Velká Chuchle) pořádá 12.6. 2020 pilotní projekt Farmářského trhu, který se bude konat jako paralelní ... číst celé
26.04.2020
Nově jsme od 2.5. na KULAŤÁKU
NA KULAŤÁK BYLINEO ROZHODNĚ PATŘÍ Malá ochutnávka ze stránek FARMÁŘSKÝCH TRHŮ NA KULAŤÁKU: Tradiční farmářské trhy na Kulaťáku patří dlouhodobě mezi... číst celé
09.03.2020
FARMÁŘSKÉ TRHY - termíny
KDE NÁS NAJDETE AKTUÁLNÍ INFORMACE - KLINĚTE NA ODKAZ MĚSÍCE SRPEN 2020 ČERVENEC 2020 ČERVEN 2020 KVĚTEN 2020   DUBEN 2020   -------------- BŘ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.04.2020
ZNOVUOTEVŘENÍ FARMÁŘSKÝCH TRHŮ
Tak jsme se dočkali, po 40 dnech, kdy vláda svým rozhodnutím uzavřela Farmářské trhy na volném prostranství se konečně s jejich svolením můžeme znovu ... číst celé
12.03.2020
VŠECHNO JE JINAK
BYLINEO a koronavirus. číst celé
Zobrazit všechny články
Jestli chcete, poradíme co s Vaší pletí

Dobrý den,

naše péče o pleť je určena právě vám, ženám, mužům, dívkám i chlapcům. Je jedno kolik je Vám let, jestli máte potíže s pletí, nebo jen chcete lépe vypadat. Poradíme, najdeme nejlepší způsob, jak mít krásnou a zdravou pleť. Je to osobní? Ano je, a tak to má být, náš přístup je formou laskavého zacházení s lidmi. Vše diskrétně, a tak, jak si budete přát Vy.

Jak na to?

  1. My nabízíme ručně vyráběnou přírodní kosmetiku BYLINEO, kosmetiku, která prostě a jednoduše FUNGUJE. 
  2. Unikátní složení - 99% tvoří přírodní složky, obsahující 10 % bylin, extrakt z rašeliny PEZRA (léčivé peloidy) a další ingredience se vzájemně doplňujícími se účinky.
  3. Bez silikonů, parabenů, chemických stabilizátorů, ropných látek a bez PEG látek (deriváty a sloučeniny PolyEthylenGlykolu). Také naše obaly jsou bez ftalátů a mají farmaceutický atest.

A věřte, že tomu opravdu rozumíme. Přijďte se přesvědčit osobně, k nám do prodejny, na farmářské trhy, kde rádi osobně poradíme. My jsme kosmetika - Daniela, Rudolf, Radek a Petra a tým Bylineo. Těšíme se na vás, tak na viděnou 

KONTAKT: tel. +420 737 149 049

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu BYLINEO
Ochrana osobních údajů e-shopu BYLINEO
  1. Společnost BYLINEO s.r.o., se sídlem Na kopečku 251/10, IČ 07502796, zapsaná v obchodním rejstříku vedeným u Městského soudu v Praze soudu, oddíl C, vložka  301927 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno BYLINEO s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@bylineo.cz.

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky bylineo.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics
      • Smartsupp
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

ZNOVUOTEVŘENÍ FARMÁŘSKÝCH TRHŮ
19.04.2020
ZNOVUOTEVŘENÍ FARMÁŘSKÝCH TRHŮ
Tak jsme se dočkali, po 40 dnech, kdy vláda svým rozhodnutím uzavřela Farmářské trhy na volném prostranství se konečně s jejich svolením můžeme znovu ... číst celé
VŠECHNO JE JINAK
12.03.2020
VŠECHNO JE JINAK
BYLINEO a koronavirus. číst celé
I takové dny jsou
13.02.2020
I takové dny jsou
S akné se dá vyhrát číst celé
Blogerka All My Cosmetics
03.11.2019
Blogerka All My Cosmetics
Naše spolupráce s blogerkami trvá již přes rok. číst celé
Chcete být informováni o nových produktech?

Namaž se a uvidíš, změnu poznáš, to si piš...

Kde nás najdete

Na kopečku 251/10, Brandýs n.L.-Stará Boleslav   

 

Kontakt
Eshop BYLINEO
Péče o klienty Daniela Dee VOLEJTE 737 149 049
( volejte od 08 -20 hodin )
Copyright by BYLINEO s.r.o. - 2018
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz