Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( volejte od 08 -20 hodin )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.06.2019
FARMÁŘSKÉ TRHY - termíny
S kosmetikou BYLINEO se můžete setkat na Farmářských trzích. Na těchto akcích si můžete vyzkoušet testery všech výrobků, popovídat si o produktech i z... číst celé
25.02.2019
MICELÁRNÍ MLÉKO
Nově v nabídce MICELÁRNÍ MLÉKO BYLINEO. Obsažené micely z mydlice lékařské zlehka odstraní z pleti makeup, nesmyvatelnou rtěnku či voděodolnou řasenku... číst celé
26.11.2018
ULEVOVÁK - produkt z Výzkumného ústavu bavlnářského
ZNÁTE TO, DELŠÍ DOBU VÁS TRÁPÍ BOLEST.  Předloktí, loket  nebo dokonce celá paže? Český patent, který funguje. Nenechte se zmýlit jak vypadá? Jestli ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
03.11.2019
Blogerka All My Cosmetics
Naše spolupráce s blogerkami trvá již přes rok. číst celé
15.09.2019
Příběh Petry
A takhle jsem se dostala do rodiny BYLINEO já. číst celé
Zobrazit všechny články
Diskrétně poradíme co s Vaší pletí

     Dobrý den, naše Centrum péče o pleť je určeno právě vám, ženám, mužům, dívkám i chlapcům. Je jedno kolik je Vám let, jestli máte dlouhodobé potíže s pletí nebo jen chcete lépe vypadat. My Vám poradíme, najdeme ten nejlepší způsob, jak mít krásnou a zdravou pleť. 

Říkáte si zase nějaké reklamní ,,kecy". To slyším a čtu všude. Proto jen dvě věty.

  1. My nabízíme přírodní kosmetiku BYLINEO, kosmetiku, která prostě a jednoduše FUNGUJE.
  2. S unikátním složením 99% přírodní složky, která se skládá z 10 % bylin, extraktu z rašeliny s léčivými peloidy a dalších ingrediencí se synergickým účinkem.

A věřte, že tomu fááákt rozumíme, přesvědčit se můžete i osobně u nás v prodejně či na farmářských trzích, kde osobně poradíme.

KONTAKT

Centrum péče o pleť

+420 737 149 049

Naši specialisté rádi doporučí jak na to.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas BYLINEO s.r.o., se sídlem Na kopečku 251/10, IČ 07502796, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka  301927 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Blogerka All My Cosmetics
03.11.2019
Blogerka All My Cosmetics
Naše spolupráce s blogerkami trvá již přes rok. číst celé
Příběh Petry
15.09.2019
Příběh Petry
A takhle jsem se dostala do rodiny BYLINEO já. číst celé
Zajímavá recenze od blogerky Terezy
05.03.2019
Zajímavá recenze od blogerky Terezy
Jak obstála nová značka přírodní kosmetiky? číst celé
Příběh Dády
25.11.2018
Příběh Dády
Když člověk chce, doopravdy chce – tak to přijde. číst celé
Chcete být informováni o nových produktech?

Namaž se a uvidíš, změnu poznáš, to si piš...

Copyright by BYLINEO s.r.o. - 2018
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz